Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer/snedkerarbejde​

​Hos Vinther & Lassen udfører vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med både nybyggeri, renovering og reparation.​

Nybyggeri

Vi opfører almennyttige boligbyggerier, etageboliger, parcelhuse, sommerhuse, landbrugs- og industrihaller og institutions- og sygehusbyggeri. 

Renovering og reparation

Hos Vinther & Lassen påtager vi os alle opgaver, store som små, i forbindelse med renovering af en bygning. Det gælder alt fra nedbrydning til de sidste afsluttende lister. Vi udskifter alle slags tage og fjerner altid det eksisterende tag og monterer et nyt efter kundens ønsker til blandt andet materialevalget.

Det afgørende er, at den samlede løsning er korrekt. Vi udfører ligeledes om- eller tilbygning – eksempelvis ved ønsket om udnyttelse af tagetagen, en udestue eller i forbindelse ved energioptimering i form af ekstra isolering. I den sammenhæng foretager vi gerne varmetabs-, energi- og rentabilitetsberegninger.

Snedker

Vores snedkerafdeling udfører alt arbejde i forbindelse med køkkener, vinduer, gulve, trapper, inventar, lister og ud- og indvendige døre m.m.

Køkken

Vi monterer køkkener for blandt andet boligforeninger, private og institutioner, og i denne forbindelse har vi et godt samarbejde med murer-, vvs-, el-, og malerfirmaer. Derfor står vi gerne for køkkenrenovering i hovedentreprise.

Vinduer og døre

Vi monterer vinduer og døre i alle slags materialer: Træ-alu, plast-alu, træ, plast og aluminium. 

Vi tilbyder​

  • Køkken
  • Snedker
  • Vinduer & døre
  • Stillads
  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Reparation​

Firmainfo​

Vinther & Lassen A/S

Ydervangen 9

8920 Randers NV

​Kontaktinfo

CVR: 29626774

Telefon: 86 42 97 11

E-mail: mail@vinther-lassen.dk