​Nyt tag og tagarbejde udføres

Hos Vinther & Lassen tilbyder vi at lave nyt tag i særklasse til dig, der sætter pris på rigtig godt håndværk og god kvalitet. Vi kører i Aarhus, Randers og hele Midtjylland, hvor vi i mere end 100 år har gjort rigtig mange kunder glade og tilfredse. Vi servicerer såvel private som erhverv med kvalitetstag, der holder i mange år.

Har du et tag, der er ramponeret eller utæt, har vi stor erfaring med at levere et flot, nyt tag til blandt andet:

  • Parcelhuse
  • ​Sommerhuse
  • ​Erhvervsbygninger
  • ​Offentlige institutioner​

Uanset om du skal have nyt tag i forbindelse med nybyggeri eller renovering, kan vi tilbyde dig professionel rådgivning om materialevalg og energioptimering, så du kommer godt i mål og får et tag over hovedet, der er slidstærkt, robust og ikke mindst tæt og godt isoleret.​

Vi udskifter alle slags tage

Har du en ældre bolig, hvor varmen fosser ud gennem taget og efterhånden har gjort det længe, kan det give god mening at få nyt tag. Vi udskifter alle slags tage og fjerner altid det eksisterende først og monterer det nye, som naturligvis er i de materialer, som du har valgt. 

Et nyt tag er ofte en rigtig god investering, fordi varmen trækker ud gennem taget på et gammelt hus, hvor isoleringen ikke længere er en tidssvarende.​

Du kan derfor opnå store besparelser på varmeregningen, hvis du får isoleret taget godt og grundigt og vælger nogle materialer, der sikrer dette bedst muligt. Vi er med på råd hele vejen, da vi er specialister i at udstyre vores kunder med den løsning, der er bedst for dem med udgangspunkt i gældende regler på området.

Rådgivning om nyt tag og reparation

Har du brug for en fagmands vurdering af, om det er nødvendigt med nyt tag på din bolig, kommer vi gerne forbi og giver vores mening til kende. Vores fokus er, at du får den optimale løsning set ud fra, hvad der bedst kan betale sig rent økonomisk og med henblik på holdbarhed. 

Er du i tvivl, om der skal et helt nyt tag til, eller om det er nok med reparation? Kontakt os for at få vores vurdering af din konkrete sag, og modtag et uforpligtende tilbud efterfølgende.

Ring på telefon 86 42 97 11 eller skriv til mail@vinther-lassen.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.​​

Få et gratis tilbud​

​Har du brug for hjælp til en opgave, så kontakt os allerede i dag for et gratis, uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAINFO​

​Vinther & Lassen A/S

​CVR: 29626774​

Ydervangen 9

8920 Randers NV

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 86 42 97 11

E-mail: mail@vinther-lassen.dk

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt