Tømrerarbejde udføres professionelt

Hos Vinther & Lassen tilbyder vi tømrerarbejde med mere end 100 års erfaring i værktøjskassen til kunder i Aarhus, Randers, Djursland og Midtjylland. Står du og mangler en faglig stolt og kompetent tømrer, der udfører alle former for snedker- og tømrerarbejde, er du kommet til det helt rette sted.

Vi er specialister inden for særligt:

Vi har erfaring med at bygge forskellige private boliger, erhvervsbygninger og offentlige institutioner. Drømmer du om at få bygget helt nyt hus? Skal det gamle renoveres? Eller mangler du ekstra kvadratmeter i form af en tilbygning? Vi er klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet med tømrerarbejde af høj standard, hvor kvaliteten altid er i højsæde.

Vi udfører tømrerarbejde med dig i fokus

Vi påtager os alle former for tømrerarbejde – uanset størrelsesordenen på opgaven. Er det nybyg, renovering eller reparation, er vi eksperter og kan hjælpe dig fra start til slut med alt fra nedbrydning til montering af vinduer, tagpap og fodlister.

Vi har fokus på dine behov og gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme dem med professionelt tømrerarbejde og rådgivning i øjenhøjde. Har du brug for en kyndig og faglig vurdering af, hvilken løsning der vil være bedst for dig, kommer vi gerne forbi og giver en konkret vurdering med et efterfølgende uforpligtende tilbud på din opgave.​

Sammen finder vi den optimale løsning

Har du planer om at få lavet nyt tag, køkken, skiftet døre og vinduer eller måske efterisoleret taget, så det er bedre polstret? Eller skal vi opføre et helt nyt hus eller en erhvervsbygning for dig? 

Vi har stor erfaring med tømrerarbejde på egen hånd med mindre opgaver såvel som hoved- og totalentreprise med større projekter, hvor vi samarbejder med andre håndværksfag, så vi kan varetage hele byggeprojekter fra sokkel til tagsten. Få kompetent rådgivning og sparring hos os.

Lad os høre, hvad du har i tankerne, og modtag et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde. Ring på telefon 86 42 97 11 eller skriv til mail@vinther-lassen.dk.​

Få et gratis tilbud​

​Har du brug for hjælp til en opgave, så kontakt os allerede i dag for et gratis, uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAINFO​

​Vinther & Lassen A/S

​CVR: 29626774​

Ydervangen 9

8920 Randers NV

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 86 42 97 11

E-mail: mail@vinther-lassen.dk

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt