​Udskiftning af vinduer og døre udføres

Søger du et kompetent tømrerfirma til udskiftning af vinduer og udskiftning af døre i Aarhus, Randers eller andre steder i Midtjylland? Hos Vinther & Lassen har vi mere end 100 års erfaring med alle former for tømrerarbejde. Vi er specialister i at montere og udskifte døre og vinduer, som efterhånden ikke har det for godt.

Vi monterer døre og vinduer i alle materialer, som fås i blandt andet:

  • ​Træ
  • ​Aluminium
  • ​Plast-aluminium
  • ​Træ-aluminium

Har du brug for rådgivning i forbindelse med valg af materialer eller hvilke vinduer og døre, der vil være bedst til din bolig, giver vi altid gerne gode råd med på vejen. Udskiftning af døre og udskiftning af vinduer kræver præcision og teknisk snilde, da de mindste utætheder kan betyde store varmetab. Lad os om at hjælpe dig til den bedste løsning ud fra dit budget og dine ønsker.

Spar penge med udskiftning af døre og vinduer

Har du gamle døre og vinduer i din bolig, som ikke slutter helt tæt? Oplever du, at din varmeregning bliver dyrere år for år? Så kan der være god grund til at bestille udskiftning af døre og udskiftning af vinduer. 

I dag fremstilles de i materialer, der stort set er vedligeholdelsesfrie, hvis det er ønsket, og vi monterer dem således, at der sluttes helt tæt, så varmen ikke har en chance for at slippe ud gennem sprækker eller revner.​

Vi isolerer grundigt og effektivt og lægger en dækkende fuge, som fuldender værket. Du kan spare mange penge over en længere årrække, hvorfor det sagtens kan betale sig at få monteret helt nye – især i et gammelt hus. Desuden giver nye døre og vinduer et flot look, som kan gøre underværker for den totale synsoplevelse af boligen.

Vi sætter kunden i centrum

Hos os sætter vi altid kunden i fokus og lytter til dine behov og ønsker. Med afsæt i din økonomi og dit budget vil vi sammen se på, hvilken løsning der vil være mest givtig for dig og din bolig. 

Der er ingen tvivl om, at udskiftning af døre og udskiftning af vinduer i en ældre bolig kan være med til at øge værdien og skabe stor forandring. Både hvad angår udseende og økonomi. Tag en snak med os om dine muligheder og få et godt tilbud.

Kontakt os for at høre nærmere, og få et uforpligtende og en faglig vurdering. Ring på telefon 86 42 97 11 eller skriv til mail@vinther-lassen.dk.​​

Få et gratis tilbud​

​Har du brug for hjælp til en opgave, så kontakt os allerede i dag for et gratis, uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMAINFO​

​Vinther & Lassen A/S

​CVR: 29626774​

Ydervangen 9

8920 Randers NV

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 86 42 97 11

E-mail: mail@vinther-lassen.dk

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt